Eiwitten & Maaltijdshakes

Green Protein

Green Protein is een 100% plantaardig eiwitpoeder, gemaakt van hoogwaardige erwten-eiwitten. Voor herstel en spieropbouw, lactosevrij met een compleet aminozuurprofiel.

€39,95 - 1 KG

Green Hero

Met Green Hero maak je binnen één minuut een complete maaltijd en krijgt je lichaam alles binnen wat het nodig heeft. Ideaal voor als je het te druk hebt, maar toch alle voedingsstoffen binnen wilt krijgen.

850 gram - €22,90

Vitamines & Mineralen

Magnesium

Magnesium draagt bij aan een goede mentale balans en speelt een grote rol bij de energieproductie, zenuwfuncties en een goede werking van de spieren.

€19,90 - 90 capsules

Omega-3

Omega-3 vetzuren (DHA en EPA) zijn goed voor je hart, ogen en hersenen. Onze Omega-3 algenolie is gemaakt van een uniek soort alg. Deze alg is één van de weinige plantaardige bronnen die de Omega-3 vetzuren DHA en EPA bevat.

90 capsules - €19,90

Vitamine D3

Vitamine D3 ondersteunt het immuunsysteem, zorgt voor een goede weerstand en draagt bij aan het behoud van sterke botten en tanden. 

€19,90 - 90 capsules

Vitamine B12

Voor zenuwstelsel, rode bloedcellen en vermoeidheid. Onze Vitamine B12 bevat een combinatie van methylcobalamine en adenosylcobalamine. Deze co-enzymatische vormen van B12 hoeven niet meer te worden omgezet in de maag zodat jouw lichaam er direct gebruik van kan maken.

90 capsules - €19,90

Bestellen & Betalen

  1. Vul de bestelformulier hieronder in met alleen de producten die je wilt aanschaffen onder ‘‘Supplement’’ of ‘‘Juice’’

  2. Je ontvangt een e-mail met daarin de datum wanneer je jouw product(en) kan ophalen bij Sports Fit Lab, de totaalprijs en de betaallink

  3. De betaling moet voldaan zijn voor u de product(en) komt ophalen

Bestelformulier 

Naam *
Naam