Sports Fit Lab
Sports Fit Lab
Fitness | Smallgroup training | Personal Training | Rotterdam

Groepslessen

 

Met een maximum aantal deelnemers per les werkt iedereen op eigen niveau. Iedere training worden niveau’s verdeeld van beginners tot gevorderde recreanten. Onze leden omschrijven de groepslessen als ‘‘Personal Training in groepsvariant’’.



store-Stocksy_txp824ffa5crXt000_Large_934902-2500x3333.jpg

Circuit Training

Circuit Training is een combinatie van kracht en conditie oefeningen uitgevoerd in een circuit vorm. Door een balans in spiergroepen en intensiteit is het toegankelijk voor ieder niveau.

Lesduur: 60 minuten

 

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Je spieren worden tegelijk versterkt en gerekt om een evenwichtig lichaam te krijgen.

Lesduur: 60 minuten

store-Stocksy_txp824ffa5crXt000_Large_934905-2500x3333.jpg

Strength Training

Combinatie van kracht oefeningen voor het gehele lichaam. Met name gefocust op het gecontroleerd tillen van je maximaal haalbare gewichten. Uiteraard na het aanleren van de juiste techniek.

Lesduur: 60-70 minuten

 

Wake Up HIT

Lekker wakker worden met een pittige combinatie van roeien, fietsen, rennen gecombineerd met kracht oefeningen voor je benen, bovenlichaam en buikspieren. Meteen klaar voor je dag!

Lesduur: 45-60 minuten

store-Stocksy_txp824ffa5crXt000_Large_934904-2500x3333.jpg

Boksen

Fit worden door lekker te slaan tegen de bokszakken gecombineerd met oefeningen. Deze les is toegankelijk voor ieder niveau. Er is geen directe fysieke contact met andere deelnemers.

Lesduur: 60 minuten

 

Billen Workout

Speciaal voor de dames een les die gefocust is op het trainen van de billen. In dit uurtje zorgen we voor flinke verzuring in de bilspieren door zoveel mogelijk doelgerichte oefeningen voor de benen/billen uit te voeren. We eindigen met een stevige CORE routine! Ben jij er klaar voor?

Lesduur: 60 minuten


Lesrooster


Maandag & Dinsdag.png
Woensdag (2).png
Donderdag & Vrijdag.png
Zaterdag.png

Tarieven

Tarieven.png