Groepslessen

 

Met een maximum aantal deelnemers per les werkt iedereen op eigen niveau. Iedere training worden niveau’s verdeeld van beginners tot gevorderde recreanten. Zo kunnen we ons unieke trainingsconcept mobiliteit & flexibiliteit, beweging & loopscholing, kracht en conditie aanpassen op ieder individu.

 
 

Circuit Training

Lesduur: 60 minuten

Circuit Training is een combinatie van kracht en conditie oefeningen uitgevoerd in een circuit vorm. Door een balans in spiergroepen en intensiteit is het toegankelijk voor ieder niveau.

Coach: Murat Degermeci

Boksen

Lesduur: 60 minuten

Fit worden door lekker te slaan tegen de bokszakken gecombineerd met oefeningen. Deze les is toegankelijk voor ieder niveau. Er is geen directe fysieke contact met andere deelnemers.

Coach: Humphrey Cijntje

Strength Training

Lesduur: 60 minuten

Combinatie van kracht oefeningen voor het gehele lichaam. Met name gefocust op het gecontroleerd tillen van je maximaal haalbare gewichten. Uiteraard na het aanleren van de juiste techniek.

Coach: Murat Degermeci

Wake Up HIT

Lesduur: 60 minuten

Lekker wakker worden met een pittige combinatie van roeien, fietsen, rennen gecombineerd met kracht oefeningen. Meteen klaar voor je dag!

Coach: Murat Degermenci

HIT Bootcamp

Lesduur: 60 minuten

Een combinatie van explosieve oefeningen voor het gehele lichaam bereik je snel je maxmimale hartslag en het blijft hoog! Enige fitness/sport ervaring is vereist.

Coach: Nora van den Bosch

Pilates

Lesduur: 60 minuten

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Coach: Kelly Post
 
Rooster va juli 2019 (zonder booty workout).png